Πρόσκληση 32ης/2016 Έκτακτης συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου

                                  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                                                    

ΔΗΜΟΣ   ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

32η ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου2016

 

 

ΚΙΑΤΟ 07/12/16

Αρ. πρωτ.: 18474

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΠΡΟΣ

α] κ. Δήμαρχο Σικυωνίων,  

β] κ. κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Σικυωνίων,

γ] κ. Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Κιάτου Δήμου Σικυωνίων

δ] κ. κ. Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Σικυωνίων.

                                                                                        

Παρακαλείστε όπως προσέλθετε στην 32η Ε Κ Τ Α Κ Τ Ησυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου                           του Δήμου Σικυωνίων, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Γ. Γεννηματά 2 στο Κιάτο)                                   την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00′,   σύμφωνα με τις διατάξεις της §5 του άρθρου 67                                 του Ν. 3852/10, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ

α/α Περίληψη   θέματος ημερήσιας διάταξης
  1. 1.
Έγκριση της αρ. 43/2016 απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Α’ θμιας Εκπαίδευσης με τίτλο: «Παραχώρηση χρήσης διδακτηρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αρχ. Σικυώνας στο Σύλλογο Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου Αρχ. Σικυώνας,   για πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης»
  1. 2.
Έγκριση της αρ. 44/2016 απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Α’ θμιας Εκπαίδευσης με τίτλο: «Παραχώρηση χρήσης διδακτηρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αρχ. Σικυώνας στο Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Μουλκίου,   για πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης»
  1. 3.
Έγκριση της αρ. 58/2016 απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Β’ θμιας Εκπαίδευσης με τίτλο: «Παραχώρηση ή μη του Αμφιθεάτρου του 1ου Γενικού Λυκείου Κιάτου, για την πραγματοποίηση του ετήσιου χορού των μαθητών της Γ’ τάξης του 1ου & 2ου ΓΕΛ Κιάτου».
  1. 4.
Έγκριση της αρ. 59/2016 απόφαση του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Β’ θμιας Εκπαίδευσης με τίτλο: «Παραχώρηση ή μη του παλαιού κλειστού Γυμναστηρίου 1ου Γυμνασίου Κιάτου, στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Σικυώνος για τους μήνες Νοέμβριο 2016-Απρίλιο 2017».

Η Συνεδρίαση γίνεται εκτάκτως και κατεπειγόντως

λόγω καταληκτικών ημερομηνιών

Print Friendly, PDF & Email