Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο Σικυωνίων

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Ξεκινούν τα μαθήματα στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο»

του Δήμου Σικυωνίων

Ο Δήμος Σικυωνίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Κιάτο.

Η λειτουργία της δομής αυτής εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και λειτουργεί για πέμπτη συνεχή σχολική χρονιά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη εθελοντών καθηγητών, μελών της Ομάδας εθελοντών του Δήμου, των σχολικών μονάδων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, καθώς και των γονέων και μαθητών που στηρίζουν το θεσμό.

Κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Λυκείου και θα στεγαστεί στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου.

Για πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).

 

Print Friendly, PDF & Email

Απόλυτη επιτυχία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Σικυωνίων

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόλυτη επιτυχία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

του Δήμου Σικυωνίων

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2017-2018 για το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων. Για ακόμη μια χρονιά η κοινή προσπάθεια των μαθητών, των εθελοντών καθηγητών και του Δήμου έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που επέλεξαν να εμπιστευτούν τη δομή αυτή. Με ποσοστό επιτυχίας που άγγιξε το 80%, οι μαθητές που φοίτησαν στην Γ΄ Λυκείου κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της επιλογής τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές για την επιτυχία τους, αλλά και αμέριστη εκτίμηση στους εθελοντές καθηγητές που πρόσφεραν ανιδιοτελώς υψηλού επιπέδου φροντιστηριακά μαθήματα στα παιδιά.

Η λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και λειτουργεί για πέμπτη συνεχή σχολική χρονιά στο Κιάτο χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη εθελοντών καθηγητών, μελών της «Ομάδας εθελοντών» του Δήμου, των σχολικών μονάδων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, καθώς και των γονέων και μαθητών που στηρίζουν το θεσμό.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την τρέχουσα σχολική χρονιά και σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν φέτος στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).

Print Friendly, PDF & Email

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2016 – 2017 για το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόλυτα επιτυχημένη η λειτουργία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου»

του Δήμου Σικυωνίων

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2016 – 2017 για το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Σικυωνίων. Το 70% των μαθητών που παρακολούθησαν μαθήματα Γ΄ Λυκείου κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της προτίμησής τους!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, αλλά και στους καθηγητές της «Ομάδας Εθελοντών» του Δήμου Σικυωνίων που στηρίζουν αφιλοκερδώς με το μεράκι τους αυτή την κοινωνική δομή.

Το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» λειτουργεί στο Κιάτο από το 2014 και εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σικυωνίων, με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικά ασθενέστερων κατοίκων. Η δομή στελεχώνεται από εθελοντές καθηγητές και προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την τρέχουσα σχολική χρονιά και σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.

Όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται να ενταχθούν φέτος στο πρόγραμμα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γκαβάγια).

Print Friendly, PDF & Email

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο Σικυωνίων

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

 

Ξεκινούν τα μαθήματα στο «Κοινωνικό Φροντιστήριο»

του Δήμου Σικυωνίων

Ο Δήμος Σικυωνίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Κιάτο, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016.

Η λειτουργία της δομής αυτής εντάσσεται στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και λειτουργεί για τέταρτη συνεχή σχολική χρονιά χάρη στην πολύτιμη βοήθεια και στήριξη εθελοντών καθηγητών, μελών της Ομάδας εθελοντών του Δήμου, των σχολικών μονάδων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, καθώς και των γονέων και μαθητών που στηρίζουν το θεσμό.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και στεγάζεται στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 1ο Γυμνάσιο Κιάτου κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 3 – 7μμ.

Περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, τηλ. 27423 60117.

 

Print Friendly, PDF & Email