Δωρεάν διανομή ρυζιού

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Δωρεάν διανομή ρυζιού σε απόρους στο Δήμο Σικυωνίων

 

Ο Δήμος Σικυωνίων, στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής του πολιτικής, συμμετέχει στο «Εθνικό Πρόγραμμα Δωρεάν διανομής Ρυζιού Parboiled σε απόρους της χώρας».

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου κλιμάκιο του Δήμου παρέλαβε από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας 3.800 κιλά ρύζι, το οποίο ήδη διανέμεται στους δικαιούχους του Δήμου.

Σημειώνεται πως δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσοι είχαν εγκριθεί στο «Εθνικό Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους, της Ε.Ε., έτους 2013» και είχαν παραλάβει στο παρελθόν τρόφιμα.

Συνολικά 538 κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Σικυωνίων, Στυμφαλίας και Φενεού (οικογένειες και μεμονωμένα άτομα) ενισχύονται από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Όσοι δικαιούχοι έχουν αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου στο τηλ. 27423 60117 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Print Friendly, PDF & Email

Δωρεάν διανομή φρούτων

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Δωρεάν διανομή ροδάκινων από το Δήμο Σικυωνίων

Δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σικυωνίων την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015. Η διανομή θα γίνει στις αποθήκες ΑΣΟ (πλησίον Δημαρχείου) από τις 11.00 έως τις 15.00.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμ. πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Ωφελούμενοι της διανομής είναι:

  • οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (αριθμός μελών οικογένειας) ώστε να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα προϊόντος,
  • οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σικυωνίων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, τηλ. 27423 60117 (κα Γ. Γκαβάγια) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Print Friendly, PDF & Email