Δελτίο τύπου ΔΕΥΑΣ

Ανακοινώσεις
       
       
     

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

   
Εθν. Αντίστασης 29, Τ.Κ. 20200, Κιάτο  
Τηλ: 27420 26490, 26532  
Fax: 27420 29432  
Email: deyasik@otenet.gr  
     

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι επιπτώσεις από την πρωτοφανή, φετινή ανομβρία είναι πλέον ορατές στο φυσικό περιβάλλον και σε λίγο θα είναι αντιληπτές και στους ανθρώπους και τις δραστηριότητες τους. Προφανώς όλα οφείλονται στην κλιματική αλλαγή που βιώνει ο πλανήτης μας.

          Αυτό θα πρέπει να μας αφυπνίσει και ευαισθητοποιήσει με σκοπό να πάρουμε κατάλληλα μέτρα ώστε να έχουμε τις μικρότερες δυνατές συνέπειες, τόσο στο περιβάλλον όσο και στην οι­κονομική δραστηριότητα του τόπου μας.

          Η μείωση των αποθεμάτων νερού σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες και την σπατάλη του ζωτικού αυτού πόρου, θα οδηγήσει πραγματικά σε δύσκολες καταστάσεις, αν δεν περιοριστεί σε διαχειρίσιμα επίπεδα η διογκούμενη ζήτηση.

          Η Δ.Ε.Υ.Α. Σικυωνίων από την πλευρά της θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει επάρκεια νερού σε όλες τις περιοχές του Δήμου.

          Στην δύσκολη αυτή προσπάθεια που κάνει η υπηρεσία μας, θέλει τους πολίτες μαζί μας, υπεύθυνους ως προς τη χρήση του πολύτιμου αυτού αγαθού.

          Άρδευση, πλύσιμο αυτοκινήτων, αυλών, κ.λ.π. και γενικότερα άσκοπη χρήση, είναι αναγκαίο να αποφεύγονται διότι έτσι στερούμε το νερό υδροδότησης από τους συνδημότες μας.

Print Friendly, PDF & Email