ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ανακοινώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                     Αριθμ. Πρωτ.:5536

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ                                                                  Κιάτο: 04.06.2018

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Γ. Γεννηματά 2

Τ.Κ.: 202 00, Κιάτο

Πληροφορίες: Γ. Μαστέλλου-Γ. Κόλλια-Κ. Γεωργούλια

Τηλ.: 27423 60105, 27423 60114, 27423 60118

Fax : 27420 23562

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΓΜΕΝΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΤΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 13 ΤΟΥ Ν. 1337/1983

(κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτοκ. 76505/1323/06.11.2017 απόφασης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου περί της εκδίκασης των ασκηθεισών κατά τη δεύτερη ανάρτηση της Πράξης Εφαρμογής ενστάσεων)

Ο Δήμος Σικυωνίων, καλεί τους κυρίους και νομείς, των οποίων τα ακίνητα (οικόπεδα δομημένα και αδόμητα) βρίσκονται εντός της εγκεκριμένης πολεοδομικής μελέτης της δημοτικής κοινότητας Κιάτου, έχουν υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 1337/1983 και ορίζονται ως εξής:

  • έκταση που περικλείεται από τις οδούς : Παπαδιαμάντη – Παπαφλέσσα – Παναγή Τσαλδάρη – Παπαβασιλείου,
  • έκταση που περικλείεται από τις οδούς : Παπαδιαμάντη– 1η ανώνυμη προς ανατολάς από την Μπουμπουλίνας – Παναγή Τσαλδάρη – Καραϊσκάκη,
  • έκταση που περικλείεται από τις οδούς : Πετμεζά – Ανδρούτσου – Δημοκρατίας
  • έκταση που περικλείεται από τις οδούς : Κων/νου Λαγογιάννη – Λυσιστράτους – συνέχεια της Κορδή Αναστάσιου προς νότο
  • έκταση που περικλείεται από τις οδούς : Σοφοκλέους – Απελλού – συνέχεια Δημόπουλου προς νότο – 2η παράλληλη προς νότο της Πλάτωνος
  • έκταση που περικλείεται από τις οδούς : Ιπποκράτους – Σόλωνος – Κοιμήσεως Θεοτόκου – Πέλοπος – Παπαναστασίου – Σάκη Καράγιωργα

να προσέλθουν στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Σικυωνίων (Γ. Γεννηματά, αριθμός 2, 1ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να λάβουν γνώση των πινάκων και διαγραμμάτων της Πράξης Εφαρμογής των προαναφερθεισών περιοχών, όπως ανασυντάχθηκαν κατόπιν της υπ’ αριθμ. πρωτοκ. 76505/1323/06.11.2017 απόφασης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

Όσοι διαφωνούν με τα στοιχεία της Πράξης Εφαρμογής, θα πρέπει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα πέντε (15) ημερολογιακών ημερών μετά την τελευταία δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης-πρόσκλησης στις εφημερίδες (07η.06.2018) να καταθέσουν ένσταση, πλήρως τεκμηριωμένη, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους ενίστανται, συνοδεύοντας την με αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν τους ισχυρισμούς τους.

Υπενθυμίζεται στους ιδιοκτήτες των ακινήτων των ως άνω περιγραφεισών περιοχών που δεν έχουν υποβάλλει Δήλωση Ιδιοκτησίας προς το Δήμο Σικυωνίων να προσέλθουν στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου φέροντας μαζί τους:

1.Φωτοαντίγραφα συμβολαίων του σημερινού και του κατά την 28η.5.2014 ιδιοκτήτη του ακινήτου καθώς και τα συνοδεύοντα αυτών τοπογραφικά διαγράμματα & τυχόν υφιστάμενες οικοδομικές άδειες, 2.πιστοποιητικό μεταγραφής, 3.πιστοποιητικό ιδιοκτησίας και 4.πιστοποιητικό βαρών, διεκδικήσεων & κατασχέσεων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Π. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ανακοινώσεις

ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ                                                     ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην Εκδήλωση που διοργανώνουν ο Δήμος Σικυωνίων με τον Αγροτικό Σύλλογο Κιάτου, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου του Δήμου μας και ώρα 18:30μ.μ με θέμα: «Δυνατότητες Αγροτικής Ανάπτυξης στην Προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Αγροτών μας για τις δυνατότητες που τους δίνουν οι Αναπτυξιακοί Νόμοι.

Κατά την Εκδήλωση θα παρουσιασθεί:

  • «Η στρατηγική της αγροτικής ανάπτυξης στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020»

Χαράλαμπος Κασίμης Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

  • «Τα επενδυτικά μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020»

Νικόλαος Μανέτας Προϊστάμενος Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

  • «Οι ευκαιρίες για την τοπική ανάπτυξη στην Κορινθία στο Μέτρο «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (CLLD/Leader)»

Γιώργος Κωστούρος Συντονιστής Τοπικού Προγράμματος (CLLD/Leader)

Βόρειας Πελοποννήσου (ΑΝΒΟΠΕ)

Με τη βεβαιότητα ότι η ενεργή παρουσία σας θα συμβάλλει θετικά στη διεξαγωγή της Εκδήλωσης παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

 

   Ο Δήμαρχος                                                               Αγροτικός Σύλλογος Κιάτου

Σπυρίδων Π. Σταματόπουλος                                      Παναγιώτης Φιακάς

 

           

                                            

Print Friendly, PDF & Email