Συγκέντρωση παιχνιδιών και Χριστουγενιάτικο Παζάρι από την Ομάδα Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Ομάδα Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, ξεκίνησε μία πρωτοβουλία αγάπης και φιλανθρωπίας, προκειμένου να δοθεί λίγη χαρά στα παιδιά αναξιοπαθούντων οικογενειών που στερούνται τη χαρά ακόμη και ενός παιχνιδιού τις γιορτινές ημέρες …

Για το σκοπό αυτό παρακαλεί τα παιδιά να ψάξουν στα σπίτια τους για ξεχασμένα παιχνίδια ή παιχνίδια που δεν χρειάζονται πια …

Η συλλογή των παιχνιδιών θα γίνει τις Δευτέρες 10/12 και 17/12 την Τρίτη 18/12 και την Τετάρτη 19/12 και ώρες 18.00-20.00, στο χώρο του Κοινωνικού Παντο-πωλείου, Νικηταρά 7, είτε καθημερινά 08.00-20.00 στο ΚΕΠ Κιάτου.    (πληροφορίες στο τηλ. 2742360117).

Μπορεί τα παιχνίδια να συγκεντρωθούν στο Κοι-νωνικό Παντοπωλείο μας, όμως ο Άι-Βασίλης θα αναλάβει να μοιράσει τα παιχνίδια στα παιδιά !

Τον περιμένουμε, λοιπόν,με αγωνία!…

Επίσης το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου καθώς και το Σάββατο 29 & την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθεί ολοήμερο χριστουγεννιάτικο παζάρι υπέρ του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο σπιτάκι του Άι Βασίλη στον πεζόδρομο Κιάτου. Στο παζάρι θα διατεθούν έργα της ομάδας εθελοντών του Κοιν. Παντοπωλείου, του Συλλόγου «Μελάνθιος» και του Τμήματος εικαστικών του ΝΠΔΔ «ΜΗΚΩΝΗ.

Print Friendly, PDF & Email