ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ !

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, η Ομάδα Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας καλεί όλους τους συμπολίτες να εκφράσουν για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία, προσφέροντας σχολικά είδη στα παιδιά που πλήττονται περισσότερο από την κρίση.


Ειδικότερα, σε όλα τα βιβλιοπωλεία της πόλης μας θα συγκεντρωθούν σχολικές τσάντες, σχολικά βιβλία και βοηθήματα, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, τέμπερες, κηρομπογιές, πινέλα, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια, χαρτί Α4, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο σε έναν μαθητή.

Αναζητείστε το ειδικό κουτί του Κοινωνικού Παντοπωλείου !

   Και η πιο μικρή προσφορά είναι σημαντική. Ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να χαρίσουμε ένα χαμόγελο σε κάθε παιδί!

 

Print Friendly, PDF & Email

Ενίσχυση με σχολικά είδη

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς βρήκε πολλές οικογένειες δημοτών μας να δυσκολεύονται να προμηθευτούν τα απαραίτητα σχολικά είδη για τα παιδιά τους.

Ο Δήμος Σικυωνίων ανταποκρίθηκε ενισχύοντας τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου, με σχολικά είδη, όπως τετράδια, μολύβια, στυλό, τσάντες, αθλητικές φόρμες, κ.α.  Σημαντικός αριθμός μαθητών επωφελήθηκαν και παρέλαβαν το σχολικό τους εξοπλισμό από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

sxolika

Τα είδη που διανεμήθηκαν ήταν προσφορά των τοπικών βιβλιοπωλείων «Οικονόμου» και «Καλού», που ανταποκρίθηκαν στην πρόταση του Δήμου και πρόσφεραν μεγάλο μέρος των ειδών που διατέθηκαν. Επίσης σημαντική ήταν η συμβολή του Συλλόγου διδασκόντων του πρώτου Γ.Ε.Λ. αλλά και πολλών εθελοντών του Δήμου.

Ο Δήμος Σικυωνίων ευχαριστεί όσους βοήθησαν και εύχεται η πράξη τους να βρει κι άλλους μιμητές.

Print Friendly, PDF & Email