Μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης στο Δήμο Σικυωνίων

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 00:00  |  Κατηγορία Κοινωνική Πολιτική

 

Μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης στο Δήμο Σικυωνίων

 

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος…

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Σικυωνίων είναι μια κοινωνική δομή που εδώ και ένα χρόνο, κυρίως  με τη δική σας συμβολή και με τη βοήθεια του Δήμου, έχει σταθεί στο πλάι πολλών συμπολιτών μας παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Επειδή η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη δεν  είναι στιγμιαίες εκδηλώσεις, είναι αξίες που πρέπει να εκφράζονται διαρκώς, πολύ δε περισσότερο σε περιόδους κρίσης σαν κι αυτή που ζούμε…

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στις 7μμ στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου σε ένα «Μουσικό απόγευμα αλληλεγγύης» με παραδοσιακά τραγούδια από τον Παναγιώτη Λάλεζα, και εισιτήριο … όχι σε χρήματα αλλά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι κ.α.).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ανιδιοτελή προσφορά του Παναγιώτη Λάλεζα και των συνεργατών του και τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Λύκειο των Ελληνίδων Κιάτου και η Ομάδα Εθελοντών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ελάτε με τους φίλους, τους γείτονες, τα παιδιά σας, να γεμίσουμε το Δημοτικό Θέατρο Κιάτου με τρόφιμα, με αγάπη, με αλληλεγγύη, με ανθρωπιά!!!

Διαβάστηκε 868 φορές

BANNER plagio EE GR 490

Αλκοόλ και ΑνήλικοιΚατεβάστε το φυλλάδιο Μαθαίνω για το Αλκοόλ Μπες στο www.drinkiq.com