ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ Τ.ΟΕΚ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩ (8) ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 00:00  |  Κατηγορία Ανακοινώσεις
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ Τ.ΟΕΚ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΟΚΤΩ (8) ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Σύμφωνα με την αρίθμ. 45163/2608/22-12-14 (ΦΕΚ 3434/22-12-14) ,απόφαση του Υπουργού Εργασίας Ιωάννη Βρούτση ,θα υποβληθούν αιτήσεις από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΚΙΑΤΟΥ ,Ελ.Βενιζέλου 20 και στον ΟΑΕΔ ΚΠΑ2 ΚΟΡΙΝΘΟΥ ,Πατρών 107 ,από 01-02-15 έως 15-03-2015 ,ώστε να κληρωθούν οι 8 συνολικά αδιάθετες κατοικίες που βρίσκονται στο Δήμο Σικυωνίων ,προκειμένου να παραχωρηθούν στους δικαιούχους.

Δικαιούχοι είναι:

-‘Ολοι οι εργατοϋπάλληλοι που συνδέονται με τους εργοδότες τους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ,είναι ασφαλισμένοι σε οποιοδήποτε Οργανισμό κύριας ασφάλισης μισθωτών και από τις αμοιβές τους παρακρατούνται εισφορές υπέρ ΕΛΕΚΠ ,εφόσον εργάζονται ή κατοικούν στον Καλλικρατικό Δήμο Σικυωνίων.

- Οι υπάλληλοι των Ν.Π.Δ.Δ. από τις αμοιβές των οποίων παρακρατούνται εισφορές υπέρ ΕΛΕΚΠ και κατοικούν ή εργάζονται στον Καλλικρατικό Δήμο Σικυωνίων

- Οι συνταξιούχοι των παραπάνω κατηγοριών ,εφόσον κατοικούν στον Καλλικρατικό Δήμο Σικυωνίων.

Η κατά τα ανωτέρω ιδιότητα του ασφαλισμένου εργατοϋπαλλήλου πρέπει να συντρέχει κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης για την παραχώρηση κατοικίας οπότε ο δικαιούχος θα πρέπει να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 5 ημέρες εργασίας κατά το έτος υποβολής της αίτησης.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τον ΟΑΕΔ και τα αντίστοιχα ΚΠΑ.

Διαβάστηκε 320 φορές

BANNER plagio EE GR 490

Αλκοόλ και ΑνήλικοιΚατεβάστε το φυλλάδιο Μαθαίνω για το Αλκοόλ Μπες στο www.drinkiq.com